nationale events.

We vinden het fijn dat we een bijdrage mogen leveren aan verschillende nationale evenementen. Zo ontwikkelen en produceren we het jaarlijkse 5 mei-concert op de Amstel en het Nationale Aftelmoment met Oud & Nieuw. We zijn betrokken bij de Nationale Herdenking op De Dam en verzorgden de ploegenpresentatie bij de start van de Tour de France in Utrecht.  Bij de inhuldiging van Koning Willem Alexander produceerden we in opdracht van de gemeente Amsterdam de Koningsvaart.

quote

“Tijdens de avond van de ploegenpresentatie kwam alles bij elkaar. Een goede presentator, droog weer, blije renners, veel toeschouwers en een mooie show. Kortom, een prachtige start van de Grand Départ”
- Annemarieke Sirks, Projectorganisatie Tour de France Utrecht

specialist in grootschalige events.

Onze evenementenafdeling heeft tientallen jaren ervaring met publieksevenementen op nationaal niveau. We ontwikkelen het concept en produceren het complete evenement. Onze creatieven, projectmanagers, producers en regisseurs zijn van begin tot eind betrokken en werken samen met alle denkbare partners op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, techniek of horeca. De evenementen vertellen altijd een verhaal en zijn meestal onderdeel van een groter communicatieplan. Daarom koppelen we er vaak een online campagne of een TV-registratie aan.

Sandor van Geelen

hoofd events

sandor.v.geelen@idtv.nl
+31653515612