500 locaties in nederland
8 medewerkers
2 magazines
26 oplage
1 community platform

platform hé, ik heb een idee!.

Bij Stichting Philadelphia Zorg werken duizenden professionals intensief voor en met cliënten, op ruim 500 locaties in heel Nederland. Dagelijks worden de medewerkers en vrijwilligers geconfronteerd met nieuwe ervaringen en dilemma’s. Samen met hen maakt IDTV een magazine en communitysite waarop al die ervaringen en kennis worden gedeeld. Op dit medewerkersplatform vinden ze ontroering, herkenning, erkenning en trots bij elkaar. Daarmee wordt het werk voor iedereen een beetje makkelijker, beter en leuker.

magazine hallo.

Voor cliënten, ouders en belangenbehartigers maakt IDTV samen met Stichting Philadelphia Zorg de Hallo. Dit magazine geeft een kijk in het leven van cliënten en houdt iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: van corporate nieuws tot persoonlijke verhalen over werk, familie en vriendschap. Ook bij deze uitgave is de doelgroep nauw betrokken bij het maakproces. Hun verhalen en ervaringen bepalen de inhoud. De Hallo is een cadeautje voor cliënten, een informatiebron voor ouders en belangenbehartigers.

onze opdrachtgever

"We werken al een paar jaar samen met IDTV en maken samen een site en magazines. IDTV verdiept zich in onze doelgroepen, is creatief en heeft coproductie hoog in het vaandel staan"

Jessica Fiks

communicatieadviseur, stichting philadelphia zorg

een deelnemer

“Dank voor de nieuwe Hé; mooi vormgeven. Uitstekend gedaan, mijn complimenten”

Theo Grevers - vrijwilliger

Het proces waarin we nauw samen werken met medewerkers, cliënten en hun verwanten is intensief en heel dankbaar. Ik ben vereerd dat onze redactie daar een bijdrage aan mag leveren.

Marieke Verdonk - hoofdredacteur

Concert Stage design

"Tijdens elke redactiebijeenkomst proberen we de medewerkers en vrijwilligers te inspireren met een workshop. Deze keer was het thema: Hoe houd jij als zorgprofessional alle ballen in de lucht? We nodigden drievoudig Nederlands kampioen jongleren Niels Duinker uit die zorgde voor de nodige ontspanning, alvorens we de inhoud indoken"

Koen Embregts,
projectmanager