1 locatie:
fokker terminal
200 personen
1 insectenbar
12 groepen
12 ipads

robeco leadership conference.

Robeco beschikt over een onvoorstelbaar groot menselijk kapitaal. De vermogensbeheerder heeft de beste strategen, analisten en financiële professionals in huis. De veranderende maatschappij stelt de onderneming voor nieuwe uitdagingen en vraagt om een interne cultuurverandering. IDTV ontwikkelde samen met organisatiedeskundigen een dag vol presentaties, interactieve workshops en inspiratiesessies. Elk onderdeel van de dag had z’n eigen functie in het bereiken van het vooraf gestelde doel: hoe maken we Robeco bestendig voor de toekomst? Het evenement was de kick-off van een langer veranderingstraject.

onze opdrachtgever

“Tijdens alle fases van het project hebben we goed en nauw samengewerkt met IDTV. Het evenement heeft bijgedragen aan de verankering van onze toekomstvisie in de organisatie”

Monique Sturmans

head internal communications, collaboration & knowledge sharing, robeco

Het was bijzonder dat we van Robeco de kans kregen om hun managementbijeenkomst heel anders in te vullen. De game-achtige opzet zette de deelnemers voortdurend op het verkeerde been. Zo kwam de strategie ‘Anders kijken, anders doen’ echt tot leven

Sandor van Geelen - hoofd evenementen

De Fokker Terminal in Den Haag was de perfecte locatie voor dit evenement. Geen saaie conferentiezalen, maar een spannende loods als playground.

Saskia Steur - projectmanager