250 personen
6 foodtrucks
300 ijsjes
1 zweefmolen
175 bloemenkransen

de brauw festival: ‘lawlands’.

IDTV organiseerde het personeelsfeest voor advocatenkantoor De Brauw. De wensen waren duidelijk. Het moest een zomerfestival worden, zonder wetten of regels.

Een aantal weken voor het evenement zorgen posters op onverwachte plekken voor de eerste festivalkriebels. Middenin de hal van het kantoor op de Zuidas nodigt een meisje voorbijgangers uit om in haar tentje te gaan liggen. Ze vraagt naar hun dromen en maakt van de antwoorden een spannende video-teaser.

Dan is het zover. Slippertjes aan, zonnebrillen op, bloemenkransen om en op naar het feest. Op het festivalterrein staan foodkarretjes, zijn cocktails, is een silent-disco en staat een zweefmolen. Er is van alles te beleven voor de medewerkers van De Brauw. Al het moois van Lowlands, A Day at the Park, de Rollende Keukens en de Parade komt samen op hun eigen festival ‘Lawlands’.

onze opdrachtgever

"Een silent disco, foodtrucks, festivalbandjes, een draaimolen, tentjes en gekke acts: álles was aanwezig. Door de professionele aanpak en planning, hun creativiteit en verrassende ideeën zetten zij een onvergetelijk feest neer"

Coosje Knape

hr adviseur recruitment

de projectmanager

“Lawlands Festival hebben we echt samen met De Brauw ontwikkeld. Het was een feestje om te produceren met veel aandacht voor details, dat maakte het leuk voor alle medewerkers”

Janna Schropp

De feestcommissie was elke statusmeeting vol ideeën. Iedereen in het bedrijf was betrokken bij de organisatie: van secretaresse tot advocaat. Hierdoor ontstond er veel diversiteit in de activiteiten en beleefden alle medewerkers een mooie, zomerse avond.

Saskia Steur - projectmanager