1 traumaheli
20 bezoekers
2 dagen evenement
120 crewleden
16 aanwezige businessunits

anwb live event.

ANWB Live, een tweedaags evenement op het Malieveld in Den Haag, is bedoeld als contactmoment met de leden van de vereniging.

Tijdens het festival konden de leden direct ervaren wat hun vereniging te bieden heeft. Een traumahelikopter bekijken, meedoen aan een spannende bandenwisselwedstrijd, een slipcursus volgen, elektrische auto’s testen of live files voorlezen. Tal van activiteiten werden afgewisseld met optredens van bekende Haagse artiesten zoals Kane en DI-RECT.

IDTV richtte het Malieveld opnieuw in en zorgde voor de creatieve en productionele invulling van het familie-evenement.

de projectmanager

“Een week lang met ons hele team en onze vaste freelancers en leveranciers met je laarzen aan buiten spelen en samen zoiets groots neerzetten is het leukste wat er is”

Saskia Steur

projectmanager

een deelnemer

“#anwblive #Maliveld Het was een geweldige dag, complimenten voor de ANWB!! Leuk opgezet festivalterrein”

Rutger

@Bolle79

In de nacht van zaterdag op zondag trok er een windhoos over het terrein. De schade was aanzienlijk. Met z’n allen hebben we in twee uur tijd bomen overeind gezet, plassen gevuld met houtsnippers en alles weer helemaal opgeruimd en rechtgetrokken.

Sandor van Geelen - hoofd evenementen

Concert Stage design

We wilden graag een zomers evenement in het frisse groene gras. Daarom hebben we een aantal weken voor het evenement het hele Malieveld opnieuw ingezaaid.