40 vastgoed
managers
5 uur speelplezier
42 vragen over duurzaamheid
60 kg
ijs
120 biologische bitterballen

amvest ijsstrijd.

IDTV heeft voor Amvest een zakelijke editie van het tv-programma IJsstrijd! ontwikkeld.

Amvest houdt zich bezig met vastgoed voor wonen en zorg in Nederland. Duurzaamheid staat er hoog op de agenda. De organisatie vindt het belangrijk dat medewerkers en vastgoedmanagers milieubewust gaan denken. Daarom hebben we een duurzaamheidsevent georganiseerd waarbij verschillende teams opdrachten kregen die allemaal draaien om milieu, klimaat en leefbaarheid op onze planeet.

Dit format, de IJsstrijd Business edition, is direct in te zetten voor jouw bedrijf en doelstelling.

onze opdrachtgever

“De reacties waren superpositief. We hebben lol gehad, maar het zet het thema toch ook weer even goed op de kaart. Het is zeker voor herhaling vatbaar!”

Jochem Willemse

technisch manager portefeuillemanagement

het publiek

"#Ijsstrijd; goed programma voor jeugd, waarom niet zoiets op volwassenen gericht? #bewustwording #klimaatverandering #milieu"

Arjan Broer

@arjanbroer

Er kwamen 40 vastgoedmanagers en er was een strak budget, dus we moesten het handig en efficiënt aanpakken. Dat is volgens mij heel goed gelukt.

Josine Vriend - senior projectmanager

Concert Stage design

Elk team heeft zijn eigen desk met daarop een brander. Naast elke desk hangt een groot blok ijs met daaronder een maat-beker-buis. Voor elk goed antwoord zijn brand-seconden te verdienen. Daarmee kun je met je brander het ijs van je concurrenten sneller laten smelten. Zo weinig mogelijk smeltwater voor jouw team, dat is het doel.

Sandor van Geelen,
uitvoerend producent