14 crewleden
1.5 miljoen bereik
per aflevering
2 camera's
30 afleveringen
per jaar
90 online
video's

vtwonen weer verliefd op je huis.

Een tv-programma op SBS6: 'Weer verliefd op je huis!' Viktor Brand en de stylisten gaan de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis.

Wij ontwikkelen en produceren voor vtwonen het tv-programma en video's als online tv-extensie. Het programma is een mooie mix van de metamor­fose, inspiratie voor de kijker en persoonlijke verhalen. Ook produceren wij 'vtwonen zelf aan de slag', een nieuw stylingprogramma op SBS6. Onze samenwerking met het vtwonen-team van Sanoma en SBS6 is uniek. We voelen ons één team, dat het geweldig vindt om mooie en goede content te maken. Met de data van Sanoma kunnen we heel gericht de behoefte van de doelgroep analyseren en hierop inspelen. Hierdoor kunnen wij de verbinding naar een merk in het format passend maken.  

onze opdrachtgever

"Het team van IDTV is zeer kundig en professioneel. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk hetgeen resulteert in een lange en succesvolle samenwerking! "

Carlein Kieboom

hoofdredacteur vtwonen

de kijker

"Die stalen schuifdeuren en die gordijnen zijn prachtig! #vtwonen"

Karen Deuring

@Kaatjezo

Concert Stage design

Viktor over vtwonen

"We lopen weer voor op de woontrends en geven veel inspiratie. Tijdens de looptijd van het eerste seizoen van vtwonen was het opvallend dat het aantal mannelijke aanmeldingen binnenstroomde bij de redactie”

Viktor Brand,
presentator vtwonen